autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Mitsubishi_Off_Road_Day-193_resize_1434702063
25 Mai 2015
Mitsubishi Off-Road Day 2015 -- Evenimentul 4x4 al anului la Iasi

Iubitorii de aventură si de măiestrie auto şi-au dat întâlnire la jumătatea lui mai pe platoul Dobrovăţ pentru a participa la Mitsubishi Off-Road Day - întâlnirea anuală a oamenilor îndrăzneţi cu motoarele puternice ale celor mai spectaculoase maşini 4x4 Mitsubishi.

Aliniate la linia de start, pregătite să străbată orice drum, în orice condiţii, capabile să ofere deopotrivă sigurantă, agilitate, stabilitate si sportivitate, modelele ASX, Outlander, Pajero si L200 i-au aşteptat pe toti cei dornici să îsi testeze aptitudinile 4x4 si limitele de pilot off-road.

Sub îndrumarea atentă a instructorilor specializaţi, participanţii au condus pe trasee accidentate si de dificultate sporită, învăţând să depăşească obstacolele si provocările drumului si să fructifice din plin performanţele tehnice si manevrabilitatea autovehiculelor de teren Mitsubishi. O aventură în sine, care a garantat satisfacţii neaşteptate, emoţii speciale si sentimentul plăcut al depăşirii propriilor limite.

Atrăgător, robust, fără să piardă nimic din confort si ambianţa rafinată, Mitsubishi ASX este o ofertă atractivă în segmentul crossover si pare făcut pentru cei care caută siguranţa si sportivitatea unui vehicul de teren, dispunând în acelaşi timp de o masină uşoară, economică si elegantă.

Mitsubishi Outlander are la rândul său puterea de a surprinde în modul cel mai plăcut: cu o ţinută de drum în care confortul si siguranţa pasagerilor sunt prioritare, dispune de opţiunea de 5 sau 7 locuri si oferă standarde superioare de performantă, dinamică si consum economic, fiind echipat în plus cu cel mai avansat sistem 4x4 electronic.

Mitsubishi Pajero, simbolul absolut al gamei si modelul a cărui faimă câştigată sub soarele Dakar-ului nu este egalată de nici un alt autovehicul de teren, este special gândit pentru un off-roader autentic. În teren accidentat este incredibil de puternic si capabil, iar pe drumul asfaltat impresionează prin eleganţă, sigurantă si spatiul oferit. Are imaginea unui luptător tenace, dar si atractivitatea luxului, puterii, robusteţii şi aventurii.

Cărăuşul suprem şi off-roader-ul prin excelenţă, Mitsubishi L200 îmbină capacităţile unui 4x4 cu atuurile unui pick-up, fiind maşina perfectă pentru o familie aventuroasă si temerară, dornică să adune numeroase călătorii în albumul cu amintiri si să exploreze mereu cărări nebătătorite. Cu un aspect spectaculos, cu un interior spaţios si luxos, demn de un SUV, Mitsubishi L200 răspunde celor mai exigente nevoi de mobilitate, putere şi sigurantă.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite