autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
livrare_Mercedes_Iasi_2_resize_1474564795
25 August 2016
Livrare-eveniment pe piata auto -- Peste 50 de modele de lux ajung de la Casa Auto Iasi la Autonom

Casa Auto Iaşi s-a alăturat demersului Autonom de a oferi experienţe de conducere superioare clienţilor din România. Dealerul ieşean va livra pe parcursul anului 2016 către compania de servicii de închiriere maşini şi leasing operaţional peste 50 de autoturisme Mercedes-Benz de ultimă generaţie.

Una dintre cele mai impresionante livrări de maşini high-class se desfăşoară anul acesta în România. Dealerul Mercedes-Benz din Iaşi, Casa Auto, livrează către Autonom peste 50 de maşini premium, astfel încât seducătoarele modele Mercedes-Benz să completeze parcul auto al cunoscutului operator de servicii de închiriere şi să contribuie la satisfacerea celor mai exigente aşteptări ale clienţilor săi.

Valoarea comenzii depăşeşte 2,2 milioane euro fără TVA şi poate fi considerată o vânzare-record pe care Casa Auto Iaşi o realizează în categoria flotelor de maşini high-class. În prima etapă de livrare, care a avut loc recent, incluzând 19 autoturisme, opţiunile Autonom s-au îndreptat către 4 limuzine Clasa E şi 15 autoturisme Clasa A.

„Sunt primele unităţi ale noului model Clasa E care intră în flota unei companii de servicii de rent-a-car şi leasing operaţional. Sunt maşini dotate peste medie, care prezintă ultimele inovaţii tehnologice ale concernului Mercedes-Benz şi care demonstrează în cel mai înalt grad cât de adevărat şi adecvat este sloganul sub care a fost lansat modelul, «Masterpiece of Intelligence». Suntem de asemenea bucuroşi că adăugăm la comandă maşinile Clasa A, prezente în flota Autonom în 5 culori diferite, fiind vorba şi de această dată de modele cu echipări superioare, care pun perfect în evidenţă standardele Mercedes-Benz şi care vor aduce deplină satisfacţie clienţilor Autonom”, a declarat Andrei Haidan, director de vânzări Mercedes-Benz la Casa Auto Iaşi.

Gama Mercedes-Benz disponibilă în parcul auto Autonom în urma primei livrări efectuate de Casa Auto Iaşi este impresionantă din toate punctele de vedere: un spectacol al performanţei auto, prin echipările speciale ale maşinilor de lux, dar şi un spectacol vizual, prin designul şi culorile cuceritoare ale modelelor alese. Oraşele în care cele mai noi maşini Mercedes-Benz vor putea fi închiriate sunt Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca, Bucureşti, Craiova, Sibiu şi Târgu Mureş.

În afară de Clasa A, nou intrată în flotă, Autonom mai deţine limuzine Clasa E din modelul anterior, Clasa M, GLE şi Clasa C. În toamnă, flota va fi extinsă şi cu modelele GLA şi GLC. Experienţa Mercedes-Benz devine astfel accesibilă mai multor categorii de clienţi, în funcţie de cerinţele, aşteptările şi nevoile fiecăruia. Ceea ce va rămâne valabil pentru toţi însă, indiferent de modelul Mercedes-Benz ales sau de echipările sale, va fi calitatea premium a maşinii, confortul excepţional la volan, plăcerea desăvârşită de a conduce - în condiţii de perfectă siguranţă - un autoturism de lux.

„Suntem onoraţi că opţiunea Autonom s-a îndreptat către Casa Auto Iaşi, ca furnizor pentru completarea flotei sale de maşini, mai ales în segmentul premium, şi suntem convinşi că acest parteneriat poate continua pe termen lung, fiind pregătiţi ca prin experienţă, seriozitate, promptitudine şi flexibilitate să oferim mereu o soluţie de cea mai înaltă calitate la nevoile şi aşteptările clientului nostru. În egală măsură, apreciem calitatea flotei auto comandate. Ştim sigur că maşinile Mercedes-Benz vor aduce o semnificativă plus-valoare parcului auto şi că îi vor încânta pe viitorii şoferi”, a precizat Bogdan Piţigoi, director general Casa Auto Iaşi, cu ocazia primei livrări.

Achiziţia de maşini premium este una dintre direcţiile-cheie de dezvoltare vizate de Autonom. Colaborarea cu Casa Auto Iaşi pentru maşinile Mercedes-Benz a venit în acest context ca un răspuns la nevoia de a oferi o gamă de lux clienţilor deja obişnuiţi cu cele mai înalte standarde. „Casa Auto Iaşi este partenerul nostru de peste 4 ani, timp în care a dat dovadă de multă flexibilitate, deschidere şi profesionalism. Iar în 2016, parteneriatul cu Mercedes-Benz intră într-o noua etapă: avem acum în parcul nostru pentru închirieri şi transferuri volume semnificative din majoritatea claselor Mercedes: A, GLA, GLC, C, E şi GLE. Extinderea serviciilor în gama premium este o componentă importantă a strategiei noastre de a deveni cel mai relevant furnizor de mobilitate din România”, a afirmat Dan Ştefan, fondator şi Managing Partner Autonom.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite