autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
1Toy_Hilux_15358_crop_landscape_resize_1437313837
25 Iunie 2015
Gama Toyota Hilux se mareste cu o versiune Invincible X

De aproape 50 de ani, modelul Toyota Hilux este o prezenţă dominantă pe piaţa vehiculelor pick-up datorită calităţii şi durabilităţii de care continuă să dea dovadă. Compania japoneză a vândut până acum peste 16 milioane de unităţi ale acestui automobil.

Din dorinţa de a celebra succesul său impresionant, linia Hilux va fi extinsă pentru a include o nouă variantă vârf de gamă, denumită „Invincible X”, care dispune de numeroase modificări de ordin stilistic menite să îi sublinieze statutul superior.

Modelul Hilux Invincible X iese în evidenţă prin noua bară de protecţie din faţă, finisajul cromat regăsit în partea inferioară a capotei, luminile de ceaţă, lămpile din spate şi emblemele ataşate pe uşile din faţă şi pe portbagaj.

Clienţii vor putea alege din cele cinci tipuri diferite de jante de aliaj, printre care se numără şi două opţiuni noi, cu diametrul de 17 inch, şase spiţe şi designul creat de Toyota Racing Development (TRD) sau cu finisaj negru mat.

În ceea ce priveşte interiorul, şoferul şi pasagerii sunt întâmpinaţi de plăcuţe ale uşilor gravate cu logo-ul „Invincible”, tapiţerie în două tonuri de piele şi denumirea „Invincible X” inscripţionată pe tetierele scaunelor din faţă. De asemenea, suportul pentru braţ amplasat între cele două scaune din faţă, frâna de mână şi schimbătorul de viteze sunt şi ele acoperite cu piele.

Mai mult decât atât, maşina poate fi echipată cu sistemul Toyota Hotspot care se activează automat când motorul este pornit şi permite conectarea la internet a unui număr de până la cinci dispozitive.

Noul Hilux Invincible X este disponibil în configuraţiile Extra Cab şi Double Cab, cu patru motorizări, printre care se numără unitatea D-4D de 2,5 litri conectată la o transmisie manuală şi la un sistem de tracţiune integrală sau pe două dintre roţi, precum şi propulsorul D-4D de 3 litri însoţit de o cutie de viteze manuală sau automată şi tracţiune integrală.

Toyota Hilux Invincible X va putea fi achiziţionat, în Europa, începând din luna iulie a acestui an.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite