autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
luna_portierelor_deschise_resize_1337454119
25 Aprilie 2012
Eveniment pe piata auto ieseana -- "Luna portierelor deschise la Suzuki"

Lansarea campaniei „Luna portierelor deschise la Suzuki” este unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale primăverii în piaţa auto ieşeană, fiind organizată de DOLY, importatorul autorizat al mărcii Suzuki în Iaşi şi care se află deja la a IV-a ediţie. Reprezentanţii DOLY Iaşi susţin că mesajele celor care au trecut pragul showroom-ului în anii anteriori au fost extrem de pozitive faţă de această campanie şi că va fi cu siguranţă un eveniment de tradiţie, care va fi organizat în fiecare primăvară. „Luna portierelor deschise la Suzuki” este o campanie destinată iubitorilor de maşini care vor să cunoască mai multe detalii despre marcă, care vor să achiziţioneze un autoturism, dar şi celor care fac parte deja din familia Suzuki.

Campania vine în aceeaşi perioadă cu lansarea Programului Rabla 2012. Pe lângă prima de casare pe care o primesc de la stat, cumpărătorii de Suzuki beneficiază şi de oferte financiare extrem de avantajoase. Astfel, autoturismele Suzuki pot fi achiziţionate la preţuri foarte bune, cu reduceri considerabile. Spre exemplu, un autoturism Suzuki Alto, o maşină de oraş extrem de fiabilă, poate fi cumpărat în această perioadă cu doar 5.695 euro cu TVA inclusă. Oferta este valabilă prin Programul Rabla şi include contravaloarea numărului maxim de tichete valorice premise. Campania „Luna portierelor deschise” este susţinută în parteneriat cu Impuls Leasing, pentru a oferi cumpărătorilor o sursă de finanţare eficientă şi rapidă. Până pe data de 15 mai, Impuls Leasing oferă condiţii preferenţiale de creditare pentru clienţii Suzuki şi o dobândă de doar 5,9 la sută.

Pe de altă parte, campania cuprinde şi partea de service. Astfel, cei care vin la DOLY – Service Multimarcă vor primi un discount cuprins între 10 şi 20 la sută din valoarea devizului final de revizie. Această ofertă este valabilă atât pentru cei care deţin un autoturism marca Suzuki, cât şi pentru cei care deţin o altă marcă auto. Pentru deţinătorii de Suzuki, cei de la DOLY -- Service Multimarcă mai vin cu o ofertă de primăvară: discount de 10 la sută la achiziţia de piese şi accesorii originale Suzuki.

Campania „Luna portierelor deschise” se va desfăşura până pe 9 mai 2012. Cei care vor să afle mai multe detalii sau care vor să facă drive-test cu modelele de la Suzuki trebuie să meargă în showroom-ul DOLY de pe strada Pantelimon Halipa, nr.13 B, vis-a-vis de Spitalul de Recuperare. În intervalul menţionat uşile showroom-ului vor fi deschise şi sâmbăta între orele 09:00 şi 13:00.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite