autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Hyundai_IONIQ_(3)_resize_1503241611
25 Iulie 2017
Casa Auto Iasi a livrat primul Hyundai IONIQ Hibrid din Romania

Un model mult aşteptat pe piaţa din România şi nu numai, Hyundai IONIQ îmbină eficienţa, sustenabilitatea şi plăcerea condusului cu un design aerodinamic impresionant. Primul IONIQ livrat în România are un proprietar ieşean, prin eforturile depuse de echipa Casa Auto Iaşi. „Suntem mândri că am adus la Iaşi modelul Hyundai IONIQ Hibrid. Este o onoare pentru noi să fim primul dealer Hyundai din ţară care livrează acest model prietenos cu mediul şi să aducem o schimbare importantă în viaţa fericitului proprietar şi a familiei sale. Am fost alături de clientul nostru în întreg procesul de decizie şi achiziţie, iar satisfacţia sa de a pleca la volanul acestui model impresionant este în aceeaşi măsură şi a noastră, a declarat Andrei Aivănoae, directorul de vânzări al Diviziei Hyundai de la Casa Auto Iaşi.

Filosofia mărcii sud-coreene de a reinventa viitorul mobilităţii, creând totodată maşini oneste şi plăcute la condus, se desăvârşeşte în modelul Hyundai IONIQ. Designul aerodinamic, dinamismul şi eficienţa sistemului hibrid sunt completate de siguranţa şi performanţa remarcabilă.

Design aerodinamic şi eleganţă. Conturul simplu, dar rafinat, contribuie la îmbunătăţirea performanţelor aerodinamice, cu un coeficient de 0.24. Echipa de designeri Hyundai a creat un exterior impresionant, dar care aduce în acelaşi timp o contribuţie semnificativă la îndeplinirea cerinţelor de protecţie a mediului.

Dinamism şi sportivitate. Motorul este cuplat unei transmisii automate cu dublu ambreiaj în şase trepte.

Eficienţa sistemului hibrid. Combinaţia între motorul tradiţional pe benzină şi propulsorul electric, alimentat de bateria litiu-ion polimer, asigură eficienţa, protejând în acelaşi timp mediul înconjurător.

Siguranţă şi rezistenţă. Modelul este echipat cu cele mai noi tehnologii de siguranţă activă şi pasivă, menite sa asigure protecţie maximă pentru pasageri. IONIQ a primit calificativul maxim de cinci stele la testele EuroNCAP, cu rezultate remarcabile în cadrul a patru categorii: pasageri adulţi, pasageri copii, pietoni şi sisteme de siguranţă, fiind desemnat unul dintre cele mai sigure autovehicule din segmentul din care face parte.
IONIQ încorporeaz
ă în proporţie de 53% oţel de înaltă rezistenţă şi aluminiu (capota, hayon-ul şi componentele de suspensie).

Informat şi conectat permanent. Instrumentarul de bord oferă detalii cu privire la modul de conducere, monitorizând în acelaşi timp fluxul de energie. Modelul Ioniq integrează elemente de conectivitate, precum Android Auto, Apple CarPlay, dar şi un sistem wireless de încărcare a telefonului mobil.

Performanţă remarcabilă. Motorul pe benzină cu injecţie directă Kappa 1.6 GDi a fost modificat pentru a putea fi integrat într-un sistem de propulsie hibridă şi dezvoltă o putere de 105 CP şi un cuplu maxim de 147 Nm. Dinamismul remarcabil al variantei Ioniq Hibrid este asigurat de cei 43,5 CP / 170 Nm ai motorului electric. Propulsorul oferă o acceleraţie impresionantă la pornire, permiţând rularea cu viteze de până la 120 km/h.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite