autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Mitsubishi-e-Evolution_Concept-2017-1600-01_resize_1515431106
25 Noiembrie 2017
Mitsubishi Motors a lansat conceptul e-Evolution

Cu prilejul celei de-a 45-a ediţii a Salonului Auto de la Tokyo, compania japoneză Mitsubishi Motors a ales să celebreze debutul noului concept e-Evolution.

SUV-ul de înaltă performanţă dispune de un sistem de propulsie complet electrică şi surprinde noua strategie de brand a celor de la Mitsubishi, cunoscută sub titulatura „Drive your Ambition”, care îşi propune să reflecte o abordare aventuroasă şi progresivă a designului şi a produselor.

Mitsubishi a adoptat o nouă filozofie de design odată cu dezvoltarea conceptului e-Evolution, despre care informează că se numeşte „Robust & Ingenious”, rolul său fiind acela de a anunţa că viitoarele maşini ale companiei vor fi, în acelaşi timp, dure şi funcţionale, dar şi inteligente, stilate şi avansate din punct de vedere tehnologic.

Prototipul Mitsubishi e-Evolution este prevăzut cu trei motoare electrice, unul dintre ele punând în mişcare roţile din faţă, iar celelalte două fiind destinate roţilor din spate, fiind creat în acest fel un sistem de tracţiune integrală.

În structura vehiculului a fost instalat un sistem de inteligenţă artificială capabil să amplifice abilităţile conducătorului auto cu ajutorul unor senzori care detectează schimbările apărute în trafic, precum şi intenţiile şoferului. Tehnologia coordonează aşadar intenţiile şoferului cu performanţele automobilului pentru a oferi deplasări cât mai sigure şi mai uşoare.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite