autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Kia-Stonic-2018-1600-01_resize_1503242298
25 Iulie 2017
Noua Kia Stonic

Compania sud-coreeană Kia a dat publicităţii primele imagini şi informaţii oficiale cu privire la noul model Stonic, de la care se aşteaptă să se impună în segmentul european al SUV-urilor compacte.

Designul maşinii a fost creat în Europa, în colaborare cu o echipă de specialişti din Coreea de Sud, remarcându-se prin liniile atent definite, grila radiatorului, forma blocurilor optice şi plafonul care scoate în evidenţă latura sportivă.

Clienţii din Europa vor avea posibilitatea de a comanda noul Stonic în 20 de combinaţii diferite de culori la exterior, fiind puse la dispoziţia lor cinci nuanţe pentru plafon.

Propulsia va fi asigurată de unităţi turbo, diesel şi pe benzină, conectate la transmisii manuale, printre ele numărându-se atât motorul pe benzină T-GDI de 1 litru cu 120 CP, cât şi cele de 1,25 litri, respectiv 1,4 litri MPI, aspirate natural. De asemenea, cumpărătorii vor putea opta şi pentru propulsorul diesel de 1,6 litri.

Stonic cu tracţiune faţă este echipat în mod standard cu tehnologiile Electronic Stability Control (ESC) şi Vehicle Stability Management (VSM). Opţional, pot fi comandate sistemele Autonomous Emergency Braking cu funcţie de recunoaştere a pietonilor, Forward Collision Alert, Blind Spot Detection, Rear Cross Traffic Alert, Lane Departure Warning, High Beam Assist şi Driver Attention Warning.

Noul Kia Stonic va fi lansat spre vânzare, în Europa, în cel de-al treilea trimestru al acestui an.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite