autoplay
A aparut numarul 138
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Bogdan_Pitigoi_1390245601
25 Decembrie 2013
Tester 20 ani -- INTENS

Implicarea Grupului Tester-Casa Auto în fenomenul cultural ieşean nu mai este neapărat o noutate. Partener de nădejde al Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri”, grupul de firme condus de Bogdan Piţigoi a pus la punct pentru actuala stagiune o colaborare şi cu Opera Naţională Română Iaşi, iar graţie acestui demers a putut oferi o surpriză de proporţii tuturor celor care i-au fost alături în cei douăzeci de ani de activitate, sărbătoriţi într-o vineri seara de noiembrie pe care toţi cei care au participat n-o vor uita prea curând.

Ştiam cu toţii că am fost invitaţi la un spectacol de excepţie, „Troienele”, pus în scenă de maestrul Andrei Şerban în sala mare a Teatrului Naţional, neavând practic nevoie de vreo prezentare. Asistând de pe scenă, din mijlocul artiştilor, la prima parte a celui mai elocvent fragment al „Trilogiei antice” semnate de reputatul regizor, aproape că nu mai ştiai dacă eşti spectator sau dacă aveai şi vreun alt rol acolo, dar sigur erai bine de tot integrat în decorul ales cu măiestrie, cum tot la superlativ se poate vorbi despre dificilele partituri interpretate magistral sau despre abilitatea soliştilor de a se transforma şi în veritabili actori.

Eu, unul, cu un singur cuvânt aş descrie tot ce s-a petrecut pe scenă, INTENS, atribut valabil şi pentru partea a doua spectacolului, în care spectatorii au ajuns pe scaunele lor, atribut care însă de douăzeci de ani marchează şi activitatea grupului de firme Tester.

Şi ca să mă inspir de la maestrul Andrei Şerban, aşa cum poate fi auzit înainte de spectacolele sale, v-aş invita să luaţi loc şi v-aş spune în continuare cam cu a sa voce caldă: „scaunele modelului Mercedes-Benz GLK vă vor depăşi aşteptările din punct de vedere al confortului, ergonomiei şi siguranţei...”. Vă veţi întreba însă ce legătură are GLK în contextul rândurilor de mai sus, şi pe bună dreptate. Ei bine, SUV-ul compact care vă va duce la destinaţie indiferent de drumul pe care-l veţi alege este simbolul parteneriatului dintre Casa Auto şi Opera Iaşi, maşină în care veţi simţi dorinţa de a trăi liber şi împlinit, exact cum a vrut să transmită Andrei Şerban prin „Troienele” sale.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite