autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Mazda-Kai_Concept-2017-1600-02_resize_1515431428
25 Noiembrie 2017
Mazda a venit cu noile concepte Kai si Vision Coupe

Mazda a hotărât să profite de ediţia din acest an a Salonului Auto de la Tokyo pentru a dezvălui un hatchback de dimensiuni compacte care prefigurează o nouă generaţie de vehicule, precum şi un nou studiu de design.

Primul dintre ele se numeşte „Kai”, dispune de o arhitectură SKYACTIV, tehnologii de generaţie viitoare bazate pe filosofia de design a brand-ului Mazda centrată pe om care oferă funcționalitate optimă şi este alimentat de SKYACTIV-X, primul motor comercial pe benzină din lume care utilizează aprinderea prin compresie. Rezultatul este o performanţă dinamică îmbunătățită semnificativ, combinată cu un exterior care atrage imediat atenţia.

Cel de-al doilea a fost botezat „Vision Coupé” şi beneficiază de un exterior minimalist, construit pe baza limbajului de design Kodo, care îşi propune să genereze senzaţia de viteză prin liniile sale dinamice.

Standul companiei Mazda din cadrul evenimentului de specialitate desfăşurat în capitala Japoniei a mai inclus noul SUV CX-8, precum şi modelele MX-5 şi MX-5 RF.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite