autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Lexus-LS_plus_Concept-2017-1600-01_resize_1515430853
25 Noiembrie 2017
Lexus LS+ -- Concept cu functii autonome

Lexus a considerat că ediţia din acest an a Salonului Auto de la Tokyo este ocazia perfectă pentru a dezvălui conceptul LS+, prin intermediul căruia îşi prezintă viziunea de design pentru viitoarele sale modele.

LS+ Concept dispune de tehnologii avansate, bazate pe sistemul Integrated Safety Management, cu ajutorul căruia Lexus vrea să ajute la scăderea numărului de victime ale accidentelor rutiere.

De asemenea, maşina include funcţii de conducere autonomă din categoria „Urban Teammate” pe care compania îşi propune să le integreze în vehiculele sale de serie începând din anul 2020.

De cealaltă parte, sistemul „Highway Teammate” oferă asistenţă la intrarea şi ieşirea de pe autostradă prin senzorii care analizează traficul din jur, ajutând la menţinerea benzii de mers şi la păstrarea unei distanţe de siguranţă faţă de automobilul din faţă.

Totodată, LS+ Concept are rolul de a prefigura filozofia de design „L-finesse” cu sprijinul căreia Lexus îşi doreşte să iasă în evidenţă şi să îmbunătăţească performanţele aerodinamice ale viitoarelor modele din portofoliul său.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite