autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
DSC_8765_resize_1515423295
25 Noiembrie 2017
Foto: Ionuţ Buzatu, Andrei Postolache
Land Rover „Above & Beyond Tour” -- Lux imbinat cu performanta in evenimentul off-road al anului!

Un week-end plin de aventură, cu maşini superbe, adrenalină şi cai putere s-a încheiat cu impresii memorabile din partea clienţilor şi fanilor Jaguar Land Rover. Dealerul Casa Auto Iaşi a adus la Iaşi în zilele de sâmbătă şi duminică, 4-5 noiembrie, Caravana europeană Land Rover „Above & Beyond Tour”, un eveniment croit în jurul capabilităţilor remarcabile ale mărcii în condiţii de teren accidentat.

În contextul asocierii excepţionale cu evenimentul „Cupa Adventure 4x4 Iaşi”, participanţii au avut parte de un spectacol impresionant de off-road în ziua de sâmbătă, când proba de trial superspecială a fost deschisă printr-o demonstraţie cu Noul Discovery, având-o la volan pe Roxana Ciuhulescu în calitate de pilot. Pe parcursul celor două zile, vedeta îndrăgostită de adrenalină s-a alăturat evenimentului, fiind recunoscută pentru pasiunea şi experienţa în automobilism şi off-rroad.

Caravana Land Rover „Above & Beyond” continuă povestea spiritului neîmblânzit ce caracterizează marca britanică şi întemeietorii ei. Promisiunea de a ajunge oriunde la volanul unui Land Rover şi de a face faţă oricăror provocări se confirmă în zilele noastre prin tehnologiile avansate şi capabilităţile unice ale modelelor Land Rover. Fiecare model este desenat şi stilizat în cele mai mici detalii, proiectat pentru performanţă şi testat în condiţii extreme, pentru a garanta drumuri fără limite, în condiţii de condus agreabile.

Posesorii şi fanii Land Rover au avut oportunitatea de a testa limitele acestor maşini impresionante într-un eveniment unic la Iaşi. Participanţii şi-au putut testa calităţile de şofer pe teren accidentat şi au câştigat o mai bună înţelegere a manevrării vehiculului, gestionării obstacolelor şi abordării diferitelor condiţii de drum.

Traseul a fost spectaculos, atmosfera neaşteptat de frumoasă, ca de festival. Am testat în off-road Noul Discovery şi Range Rover Sport. Am fost impresionat de suspensii şi de controlul asupra terenului în pante abrupte”, a declarat Cezar, pasionat al mărcii britanice.

Alături de Noul Discovery, Discovery Sport, Range Rover Evoque, Range Rover Velar şi Range Rover Sport, marca Jaguar s-a alăturat evenimentului cu trei modele ce au putut fi testate on-road: Jaguar XE, F-PACE şi Jaguar XF. „M-am îndrăgostit de modelul Jaguar XF, de sunetul motorului, felul cum se ţine foarte bine pe drum şi unghiurile din care atacă virajele”, a declarat entuziast un participant fan Jaguar.

Echipa Jaguar Land Rover Iaşi a încheiat evenimentul cu aproximativ 300 de teste şi participanţi fericiţi, unii dintre ei având în urma evenimentului un motiv decisiv pentru a-şi comanda maşina visată.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite