autoplay
A aparut numarul 141
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Land Rover Academy
15 Noiembrie 2008
Foto: Land Rover Academy
Land Rover Academy - Prima scoala de off-road din Romania
Land Rover Academy
Land Rover Academy

Cunoscut pentru dorinta de a crea un vehicul care sa faca fata oricarui tip de teren, Land Rover sarbatoreste anul acesta 60 de ani de istorie 4x4. Legendarul 4x4 britanic a ramas consecvent conceptului initial, care presupune robustete, simplitate si performanta. In Romania, prima jumatate a anului aniversar 2008 a reprezentat pentru Land Rover nu doar o importanta crestere a volumului de vinzari, ci si o semnificativa apreciere a cotei de piata nationale, de la 3,7% in 2007 la 4.8%, in segmentul specific.


La aniversarea a 60 de ani de experienta 4x4, Land Rover Romania anunta crearea primei scoli de off-road din Romania: Land Rover Academy. Desfasurata in statiunea montana Cheia, pe cel mai mare traseu off-road din Romania, Land Rover Academy le garanteaza participantilor evadarea din cotidian, oferindu le un curs atit teoretic cit si practic de abordare pe patru roti a terenului dificil, precum si o experienta extrema de neuitat.

Cursantii, actuali si potentiali clienti de 4x4, au ocazia sa testeze intreaga gama de masini Land Rover. De la elegantul Range Rover, sportivul Range Rover Sport si pina la inconfundabilul Defender, toate modelele pot fi testate sub atenta indrumare a trainerilor.


Acest proiect a pornit de la ideea de baza ca fiecare persoana care detine un autoturism de teren merita sa aiba sansa de a afla de la profesionisti si intr un cadru organizat cum isi poate utiliza masina la adevarata sa valoare si la potentialul sau maxim.


"Prin organizarea cursurilor Land Rover Academy dorim sa i constientizam pe participanti de acea legatura care apare in momentele dificile intre om si masina. Ne am propus prin aceasta actiune nu doar sa fidelizam clientii Land Rover existenti, ci sa si apropiem de marca noastra acele persoane impatimite de acest sport extrem", declara Ion Nicolae, Project Manager.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite