autoplay
A aparut numarul 141
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Jeep Adventure
15 Decembrie 2008
Jeep Adventure - Departe de asfaltul orasului

Evenimentul Jeep Adventure, aflat la cea de‑a doua editie, s‑a desfasurat in acest an la Rucar, judetul Arges, unde numerosi posesori ai autovehiculului au avut ocazia sa admire si sa conduca Jeep‑ul in elementul sau natural: traseul de off‑road. Posesori de Jeep, din toate
colturile tarii, au onorat invitatia Mercedes‑Benz România, divizia Chrysler, Jeep si Dodge, de a participa la eveniment si s‑au reunit intr‑un convoi de peste 50 de masini, in exclusivitate marca Jeep: Wrangler, Grand Cherokee, Commander, Patriot si Compass.

Evenimentul s‑a desfasurat pe parcursul a doua zile, “tabara de baza” fiind ridicata in Complexul Aqvila din Rucar. Conducatorii Jeep‑urilor au pornit, dis‑de‑dimineata, intr‑un parcurs off‑road de 60 km, ce a avut drept punct de plecare si de finis complexul unde au fost gazduiti. “Am dorit sa le oferim posesorilor de Jeep o experienta de neuitat, una in care sa descopere adevarata capacitate a masinilor pe care le conduc. Prin urmare, pentru un autoturism Jeep, un traseu off-road la 2.000 m altitudine reprezinta alegerea fireasca. Mai mult, este cel mai bun mijloc de a intra in contact cu spiritul de aventura ce caracterizeaza marca Jeep,” a declarat Razvana Cernusca, Sales&Marketing Manager Chrysler, Jeep si Dodge. De asemenea, amatorii de divertisment au avut parte de numeroase activitati de entertainment: masinute buggy,tiroliana, tir cu arcul si cu pusca.

Cele peste 50 de Jeep-uri au pornit in convoi pentru a traversa paduri, albii de riuri, urcind pante abrupte si noroioase, explorind si confruntind obstacole. Adrenalina, curajul si spiritul de aventura au insotit conducatorii masinilor, care pentru un timp au uitat de aglomeratia si asfaltul orasului. Acest traseu le-a reamintit soferilor ca un Jeep isi dezvaluie adevaratul caracter acolo unde drumul este neprietenos, acesta devenind unpartener ideal pentru a depasi obstacolele si surprizele intimpinate. Capacitatile off-road ale autovehiculelor prezente la Rucar au fost demonstrate pe deplin, iar spiritul de fair-play si de aventura s-a simtit printre participanti pe parcursul orelor petrecute pe traseu. Cei dornici sa testeze modelele Wrangler si Commander au parcurs un traseu de trial, in care incrucisarile de punti, trecerea prin vad si terenul accidentat au solicitat la maxim abilitatile soferilor si au demonstrat performantele masinilor. “Speram ca Spiritul Jeep sa fi «contaminat» cit mai multi dintre clientii nostri, pe care ii asteptam cu noi provocari la editia din 2009," a conchis Razvana Cernusca.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite