autoplay
A aparut numarul 141
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
dacia_resize_1445590748
25 Septembrie 2015
Cu Dacia in... deschidere

La această ediţie a Raliului Iaşului a fost doborât recordul de participare a echipajelor ieşene de după 1990 încoace. Luând startul în deschiderea Raliului, o prezenţă inedită a avut-o echipajul ieşean format din Bogdan Marciuc (pilot) şi Octavian Bostan (copilot), care s-au aflat la bordul unei Dacii 1410 Sport, maşină care a fost creată de foştii piloţi ai Iaşului din anii ’90. Aceasta a fost readusă la viaţă de Marciuc şi Bostan, alături de echipa tehnică formată din Dan Abaitanci şi Nea Ienţi, completaţi în timpul competiţiei de echipajul botoşănean format din P.Ciubotaru, A.Drob şi echipa lor tehnică.

În ciuda vârstei materialului de concurs, cei doi ieşeni au avut o prestaţie mai mult decât onorabilă, combinând spectacolul pe probe cu... conservarea maşinii, aceasta reprezentând o veritabilă atracţie în cadrul Raliului Iaşului. În urma unei absenţe îndelungate de pe probe, această participare a fost imboldul graţie căruia Marciuc şi Bostan şi-au propus ca începând din sezonul viitor să lupte în Campionatul Naţional de Raliuri, pentru a fi din nou pe podium.

„Mulţumim în primul rând publicului pentru susţinere, precum şi partenerilor noştri Eco Mar Pelet, Shatter, Gip Est şi Viviene pentru suportul acordat”, au spus la unison Bogdan Marciuc şi Octavian Bostan.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite