autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
25 August 2017
Autor: Mircea Ungureanu
Vacanta fierbinte

De obicei, în lumea F1, luna august este una de vacanţă. Vacanţa de vară dacă îmi daţi voie, una scurtă, este drept, de doar patru săptămâni, dar vacanţă. Culmea face ca această vacanţă să nu fie una liniştită, cum s-a întâmplat în ultimele sezoane, când aveam un lider detaşat, iar frământările se reduceau la celelalte două trepte ale podiumului, ci, dimpotrivă, să avem o pauză competiţionala caracterizată de un echilibru mult mai extins, trei sau chiar cinci piloţi cochetând cu ideea de campion mondial. Şi unde mai pui că vara este fierbinte şi la propriu...

Desigur că în ceea ce-l priveşte pe Vettel, al cărui come-back trebuie apreciat, victoria de la Hungaroring i-a dat o doză de linişte, el reuşind să se rupă, nicidecum decisiv, de urmăritorii săi, piloţii de la Mercedes, Hamilton, în primul rând, şi Bottas, în al doilea. De aceea, ce a mai rămas de disputat în F1 nu poate fi încă simplu de anticipat.

Ceea ce este sigur este faptul că lupta în acest an este mult mai spectaculoasă, cu 3 echipe şi 5 piloţi în prim-plan, lucru care face atrăgătoare actuala ediţie. În ciuda căldurii de afară. Aşteptăm cu nerăbdare Spa (nu spa), deşi nu ar strica!

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite