autoplay
A aparut numarul 141
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
1f1_resize_1445591012
25 Septembrie 2015
Autor: Mircea Ungureanu
Obiceiuri schimbate

Dacă, de obicei, în Marile Premii de Formula 1 ale acestui sezon se consemna un podium având pe primele două trepte  piloţii de la Mercedes, mai ales în ordinea Hamilton - Rosberg, uite că în Italia lucrurile s-au schimbat. În sensul că Hamilton a câştigat, şi asta nu mai miră pe nimeni, dar Rosberg, cu ceva probleme tehnice, nu a reuşit să prindă podiumul, lucru care face ca ecartul dintre cei doi, la general, să se mărească şi este greu de crezut că britanicul mai poate să piardă titlul în acest an, lucru care conferă o oarecare monotonie întrecerii.

Sigur că zbaterile unui Vettel sau Massa îşi au farmecul lor, dar nu reprezintă decât o furtună într-un pahar cu apă. În calendar mai sunt câteva curse care pot aduce noutăţi, dar nu în sensul schimbării liderului, Hamilton, cu cele 252 de puncte ale sale, fiind detaşat de coechipierul, dar şi principalul său adversar, Nico Rosberg, care a adunat 199. Mai degrabă acesta ar trebui să fie sub presiune pentru că Vettel, cu o maşină mult mai modestă, deşi Ferrari!, este la doar 21 de puncte.

Apropo de maşini, la constructori Mercedes nu are nicio emoţie, cu 451 de puncte, faţă de cele 270 ale celor de la Ferrari, singurii care mai contează.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite