autoplay
A aparut numarul 140
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay
Radu_Necula_resize_1506247029
25 August 2017
Autor: Mircea Ungureanu
Cand Simone nu-i acasa...

În schimb, în Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop se resimte faptul că Simone, campionul naţional en-titre, este prins pe la case mai mari. Confruntat şi cu probleme tehnice, româno-italianul a dat cale liberă spre titlu piloţilor autohtoni, şi ei cu experienţă. Urmează, după vacanţa de vară, Raliul Iaşului (8-10 septembrie) care pare să fie decisiv, spre marea nostră bucurie. Aşteptăm cu căldură...

Radu Necula (126 puncte la general) s-a impus pe asfaltul din Raliul Perla Harghitei şi a redus din diferenţă faţă de Dănuţ Budai şi Bogdan Vrabie (136 puncte), rivalii săi în lupta pentru titlul din Cupa Suzuki în care se concurează cu modelul Swift Sport. După etapa a cincea a sezonului, primii trei clasaţi sunt despărţiţi de doar 12 puncte. Dănuţ Budai a terminat etapa a cincea a sezonului pe locul 3 şi rămâne lider cu un avans de două puncte cu două etape înaintea finalului de sezon.

Cu punctele acordate pentru startul în Raliul Perla Harghitei, Andrei Gîrtofan ajunge la 86 de puncte şi se află pe poziţia a patra în clasamentul general al competiţiei monomarcă, având în continuare şanse matematice la titlul din 2017.

comentarii
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite