autoplay
A aparut numarul 135
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay

20 Noiembrie 2009

Land Rover inlocuieste modelul Defender, ajuns la 61 de ani

Land Rover inlocuieste modelul Defender, ajuns la 61 de ani

Nu sint prea multe vehicule care sa fi rezistat 61 de ani la rind, insa Land Rover Defender este unul dintre acelea care au indurat proba timpului.

15 August 2009

Suzuki Grand Vitara

100 de ani de inovatii Suzuki

2009 este un an important pentru Suzuki. Implineste 100 de ani de existenta a companiei. Un secol in care a reusit sa si construiasca o reputatie de necontestat, prin inovatia si calitatea produselor sale care si au demonstrat adevarata performanta prin titlurile cistigate in campionatele mondiale, atit pe doua, cit si pe patru roti.

15 Iunie 2009

1-Hurtan-Grand-Albaycin_resize_1330031607

Hurtan reinvie modelul XK 120 cu noul Grand Albaycin

Hurtan este un constructor spaniol de automobile care are sediul in Granada. La fel ca şi Gullwing GmbH, care produce o replică perfectă a Mercedes-Benz 300 SL, Hurtan işi dedică activitatea reactualizării modelelor clasice, precum Jaguar XK 120, dar nu să le reproducă, in maniera propusă de Gullwing. Grand Albaycin este inspirat de un model clasic, dar are o personalitate proprie.

15 Mai 2009

Conceptele moderne, alaturi de modele clasice la Concorso d'Eleganza Villa d'Este

Conceptele moderne, alaturi de modele clasice la Concorso d'Eleganza Villa d'Este

Forma moderna a concursului a abandonat formatul dedicat doar modelelor clasice, devenind o sarbatoare a frumusetii si a artei automobilistice. Concorso d'Eleganza Villa d'Este are loc la Cernobbio, pe lacul Como si invita masini de vis, inca de la editia inaugurala din 1929.

15 Mai 2009

Concorso d

Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2009 - Alfa Romeo 8C, din 1938, incoronata "masina show ului"

In timp ce Aston Martin One 77 si Bugatti Veyron Centenaire au fost prezente anul acesta la Concorso d'Eleganza Villa d'Este, desfasurat pe malul lacului Como, esenta spectacolului au constituit o modelele clasice, care s au ales si cu marile premii.

15 Ianuarie 2009

Karl Abarth: o suta de ani de tuning

Karl Abarth: o suta de ani de tuning

Karl Abarth s a nascut pe 15 noiembrie, acum o suta de ani. El a fost un pilot de raliuri, constructor de masini si tuner. Dar cea mai mare realizare a sa a fost faptul ca a facut ca toate acestea sa fie accesibile tuturor.

  1   2   3   4   5   6 din 6
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite