autoplay
A aparut numarul 135
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay

24 Iunie 2010

1_resizeX5_1329206634

BMW X5 -- Trado Motors Iasi si-a prezentat noul model la Gradina Botanica

Dealerul ieşean Trado Motors a reuşit să iasă din tiparele unei banale lansări pentru noul BMW X5. Şi-a chemat invitaţii in Grădina Botanică, locaţie extrem de fericit aleasă pentru o zi in care s-a depăşit bariera celor 30 grade Celsius.

24 Mai 2010

Dacia Duster - Bring it on!

Dacia Duster - Bring it on!

M-am dus să văd maşina, dar in mod evident am omis să iau in calcul toate formalităţile şi extravaganţele, dar mai ales eticheta unui astfel de eveniment oficial.

15 Iulie 2009

Dacia Sandero Stepway - Nici SUV, nici 4x4, nici crossover...

Dacia Sandero Stepway - Nici SUV, nici 4x4, nici crossover...

Ploaia a dat din plin peste cap eforturile organizatorilor lansarii modelului Dacia Sandero Stepway in Romania. S-a vrut a fi un picnic pe acoperisul unuia dintre concesionarii bucuresteni, insa vremea a fost potrivnica.

15 Mai 2009

Mercedes Benz Clasa E - Un drive-test al simturilor

Mercedes Benz Clasa E - Un drive-test al simturilor

Intr-o vreme in care lansarile la Iasi sint din ce in ce mai rare, si asta nu doar datorita crizei, Casa Auto tine sa dea si in acest an tonul. Nu doar pentru a intimpina cum se cuvine un nou model, ci chiar pentru a da de veste ca si vinzarile s-au mai dezmortit in ultimele saptamini
Iar pentru un model precum Mercedes-Benz Clasa E

15 Martie 2009

Lansare Toyota Avensis - Tarie de caracter

Toyota Avensis - Tarie de caracter

Desfasurata la complexul importatorului Toyota Romania, din Pipera, lansarea noului Toyota Avensis ne-a dat de stire ca in acest an vom asista la o veritabila avalansa de noi modele pe care le va lansa pe piata autohtona reprezentantul celui mai important constructor mondial.

15 Martie 2009

Lansare Honda Jazz - E monovolum, nu masina de clasa mica!

Honda Jazz - E monovolum, nu masina de clasa mica!

Importatorul Honda Trading Romania a lansat noul model Honda Jazz la Grand Hotel Rin din Bucuresti. Am mai spus-o si cu alte ocazii ca precedenta generatie a fost neinteleasa de publicul roman, fiind asimilata ca o masina de clasa mica.

  1   2   3   4   5 din 5
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite