autoplay
A aparut numarul 138
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay

15 Iulie 2009

Primul showroom Dacia din Pascani

Primul showroom din Pascani

In calitate de unic agent autorizat Dacia pentru judetul Iasi, Caremil Impex comercializeaza automobile Dacia, noi si de ocazie, asigura service ul in perioada de garantie si post garantie si comercializeaza piese de schimb de origine, asigurindu le astfel soferilor confortul si siguranta deplasarilor.

15 Iulie 2009

 Trado Motors si a extins Service-ul

Trado Motors si a extins Service-ul

Intr-un context mai putin favorabil investitiilor, dealerul BMW din Iasi, Trado Motors, a dus la bun sfirsit investitia initiata cu doi ani in urma - noul corp dedicat service ului. Functiile deservite prin extindere sint: mecanica si electrica, scopul principal al extinderii fiind insa atelierul de tinichigerie si vopsitorie la standarde BMW

15 Octombrie 2008

Bras Iasi

Triplu eveniment la Bras Iasi!

Bras Iasi, unul dintre cei mai buni concesionari ai importatorului Renault Romania, a inaugurat noul sau complex situat vizavi de Metro, prilej cu care a lansat noul Renault Koleos si a prezentat monopostul Renault F1.

15 Iunie 2008

Showroom Volvo Land Rover Iasi

Volvo si Land Rover in casa noua

Grupul Tester Casa Auto, fondat in 1993, a avut o ascensiune constanta, activind la inceput in domeniul distributiei, productiei si imobiliarelor, pentru ca din anul 2000 sa fie accelerata de implicarea intr un domeniu ce avea sa se dezvolte rapid in Romania: domeniul auto.
De la calitatea de dealer pe Moldova pentru o singura marca in 2000

15 Iunie 2008

Showroom Rombat Iasi

Nou centru Rombat la Iasi

Rombat, cel mai mare producator de baterii auto din Romania, a inaugurat la Iasi un nou centru, investitia cifrindu-se la 447.000 euro. Serviciile oferite cuprind atit vinzarea en-gros de baterii auto, cit si serviciul de schimbare si verificare a bateriei auto, oferit gratuit.

  1   2 din 2
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite