autoplay
A aparut numarul 138
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay

15 Mai 2009

Gorden Wagener, seful de Design al Mercedes-Benz:

Gorden Wagener, seful de Design al Mercedes-Benz: "Atractia emotionala, mindria posesorului si placerea de a conduce vor fi si in viitor valori fundamentale ale brandului Mercedes Benz"

"Atractia emotionala, mindria posesorului si placerea de a conduce vor fi si in viitor valori fundamentale ale brandului Mercedes Benz"

15 Aprilie 2009

toyota-iq-euro-ncap-crash-test-2009

Primele teste cu noul sistem de evaluare

Euro NCAP, organizatia care evalueaza siguranta vehiculelor noi, a introdus un nou sistem de notare. Acest sistem reprezinta o noua abordare a normelor de securitate si ii provoaca pe constructorii de automobile sa construiasca masini si mai sigure.

15 Martie 2009

Citroen DS Inside Concept

Citroen se reinventeaza!

O noua identitate, o noua relatie cu clientii, o noua linie de produse: la 90 de ani, Citroen intoarce o noua pagina a istoriei sale. Nu intimplator, data aleasa pentru a infatisa lumii intregi noua identitate Citroen marcheaza aniversarea fondatorului sau, Andre Citroen.

15 Ianuarie 2009

Masini best-seller cu cinci stele pentru ultima data

Masini best-seller cu cinci stele pentru ultima data?

EuroNCAP a anuntat rezultatele la crash teste pentru citeva din cele mai bine vindute masini din Europa. Este ultima data cind va face acest lucru dupa criteriile actuale, inainte de intrarea noului regulament de testare in februarie 2009.

15 Decembrie 2008

Suzuki Splash

DOLY Iasi a devenit importator Suzuki pentru judetele din zona Moldovei

Dupa cinci ani de experienta acumulata ca dealer Suzuki, pentru SC DOLY SRL a venit vremea unei noi provocari. N-avea rost sa caute alta marca, pentru ca s-a convins bine de tot de calitatile modelelor Suzuki, iar acum, din noua sa calitate,

15 Octombrie 2008

Isuzu

Trado Truck&Bus aduce Isuzu in zona Moldovei

Una din putinele marci auto fara reprezentare oficiala in zona Moldovei era Isuzu. Dar asta pina acum citeva saptamini, cind Trado Truck&Bus a devenit dealer pentru autovehiculele comerciale Isuzu.

  1   2   3   4   5   6 din 6
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite