autoplay
A aparut numarul 138
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay

25 Noiembrie 2012

WRC -- Relache frantuzesc

In WRC, in schimb, unde zarurile erau deja aruncate şi Loeb era campion mondial cu trei etape inainte de finalul sezonului, relaxarea a fost cuvantul de ordine, poate nu chiar ca o chestiune de desconsiderare ci, mai repede, ca o evadare din stres, pentru că in Italia, Sebastien nu a terminat cursa.

25 August 2012

WRC -- Nimic nou

La raliuri vacanţa a fost deja, in iulie, şi imediat după revenire, la Raliul Finlandei, lucrurile şi-au intrat pe făgaşul normal

25 Iulie 2012

WRC Plictiseala

In ceea ce priveşte Campionatul Mondial de raliuri se poate aplica, pentru că tot e la modă, sistemul copy-paste, pentru tot ce am mai comentat şi in lunile din urmă.

25 Iunie 2012

WRC -- Plictiseala mare

Dacă in F1 chiar vorbim de un echilibru şi ceva suspans, in ceea ce priveşte liderul piloţilor, la raliuri chiar că lucrurile sunt normale, adică Loeb, Loeb, Loeb şi, din cand in cand, alţii.

25 Mai 2012

WRC -- Deja-vu

Campionatul Mondial de Raliuri, WRC, ne-a obişnuit deja cu starturile fulminante ale lui Loeb, imbatabil de aproape un deceniu, care nu a avut decat puţine emoţii in ultimele dispute ale intrecerii.

25 Aprilie 2012

WRC -- Nume noi

Normal, şi in Campionatul Mondial de Raliuri era necesară o schimbare de macaz, in sensul că trebuiau să apară nişte nume noi, inedite, in lupta pentru titlu.

  3   4   5   6   7 din 15
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite