autoplay
A aparut numarul 134
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay

25 Iunie 2012

WRC -- Plictiseala mare

Dacă in F1 chiar vorbim de un echilibru şi ceva suspans, in ceea ce priveşte liderul piloţilor, la raliuri chiar că lucrurile sunt normale, adică Loeb, Loeb, Loeb şi, din cand in cand, alţii.

25 Mai 2012

WRC -- Deja-vu

Campionatul Mondial de Raliuri, WRC, ne-a obişnuit deja cu starturile fulminante ale lui Loeb, imbatabil de aproape un deceniu, care nu a avut decat puţine emoţii in ultimele dispute ale intrecerii.

25 Aprilie 2012

WRC -- Nume noi

Normal, şi in Campionatul Mondial de Raliuri era necesară o schimbare de macaz, in sensul că trebuiau să apară nişte nume noi, inedite, in lupta pentru titlu.

25 Martie 2012

WRC -- Sub aceleasi auspicii

Asta, in timp ce, in WRC, nimic nou sub soare. Loeb, deja abonatul ultimilor 7 ani la titlul de campion mondial, a inceput la fel de puternic noul sezon, cum l-a incheiat pe cel precedent.

25 Februarie 2012

WRC -- In anonimat

Intr-un moment in care şi cele mai modeste raliuri automobilistice din lume se bucură de o mediatizare puternică, urmare a interesului pe care constructorii il au faţă de competiţiile sportive cu motor, din considerente, evident, de natură financiară, că tot suntem in criză, Campionatul Mondial de Raliuri işi permite luxul de a nu fi transmis in direct la TV, in condiţiile in care, in anii trecuţi, eram racordaţi la intreceri, pe aproape toate maşinile participante şi alături de cei mai celebri piloţi.

25 Ianuarie 2012

WRC -- FIA, probleme?

Bomba debutului de sezon este insă de altă natură decat cea pur automobilistică.

  3   4   5   6   7 din 15
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite