autoplay
A aparut numarul 136
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay

25 Martie 2013

CRR -- Sprinturi, pentru incalzire

Pe la noi, deoarece campionatul naţional va incepe cu Tesss Rally, intre 21 şi 23, la Braşov, piloţii se iau cu "sprinturile", după cel din Covasna, de luna trecută, fiind randul Harghitei să organizeze un asemenea eveniment.

25 August 2012

CRR -- Francezul incurca socotelile

Şi in campionatul naţional de raliuri un francez, este drept nume mare in domeniu, Francois Delecour, vrea să răstoarne ierarhiile.

25 Iulie 2012

CRR -- Echilibru pe Feleac

In intrecerea internă, după Moldova a venit randul Ardealului să găzduiască o etapă din Campionatul Naţional de raliuri, la Cluj, locul in care automobilismul sportiv se află la el acasă, clujenii putand fi consideraţi, fără nici un dubiu, cei mai impătimiţi fani ai disciplinei.

25 Iunie 2012

CRR -- Tot francezii, si pe la noi

In campionatul naţional de raliuri, din care s-au disputat trei etape, cel mai important eveniment l-a constituit prezenţa lui Francois Delecour, nume mare in lumea WRC in urmă cu ceva timp, şi, cum s-a văzut, rămas "in mană".

25 Mai 2012

CRR -- Campionul confirma

Lucrurile stau cam la fel, chiar dacă după doar două raliuri, şi in campionatul Romaniei.

25 Aprilie 2012

CRR -- Carpatin, normal

A inceput şi campionatul naţional de raliuri, cu, deja, celebrul Raliu al Braşovului, cursă eminamente carpatină, in care s-a impus campionul en-titre, Vali Porcişteanu.

  1   2   3   4   5 din 10
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite