autoplay
A aparut numarul 137
numarul urmator
arhiva autoplay
arhiva autoplay

25 Mai 2017

1hyundai1_resize_1497784901

Pilotat de stranepotul legendarului Ernest Shackleton -- Hyundai Santa Fe a traversat Antarctica!

Patrick Bergel a dus la bun sfarşit călătoria demarată de străbunicul său in urmă cu peste 100 de ani, traversand cel mai rece şi uscat continent din lume cu un autovehicul de pasageri

15 Martie 2009

Toyota Hilux cucereste si Polul Sud!

Toyota Hilux cucereste si Polul Sud!

Chiar nu exista nici o provocare care sa impiedice Toyota Hilux? Legendarul pick up a traversat Antarctica si a ajuns la Polul Sud, demonstrind inca o data calitatile de care dispune si care l-au ajutat in 2007 sa devina prima masina care ajunge la Polul Nord, in cadrul expeditiei realizate de Top Gear.

15 Februarie 2009

Academia de Pilotaj AMG - Siguranta si placere maxima

Academia de Pilotaj AMG - Siguranta si placere maxima

Academia de Pilotaj AMG a fost fondata pentru a oferi soferilor pasionati oportunitatea de a si cizela aptitudinile de condus sportiv sub supraveghere profesionista si sa ia parte la un eveniment de neuitat alaturi de ceilalti pasionati ai motorsportului.

15 Decembrie 2008

Mitsubishi Adventure Day - Un iesean va ajunge la Raliul Dakar!

Mitsubishi Adventure Day - Un iesean va ajunge la Raliul Dakar!

Initiata in 2006 de M Car Trading, Distribuitorul General pentru Mitsubishi Motors pentru Romania, competitia Mitsubishi Adventure Day a ajuns la maturitate, programind in acest an editia a III-a.

15 Decembrie 2008

Jeep Adventure

Jeep Adventure - Departe de asfaltul orasului

Evenimentul Jeep Adventure, aflat la cea de‑a doua editie, s‑a desfasurat in acest an la Rucar, judetul Arges, unde numerosi posesori ai autovehiculului au avut ocazia sa admire si sa conduca Jeep‑ul in elementul sau natural: traseul de off‑road.

15 Noiembrie 2008

Toyota Iasi Adventure Raid

Toyota Iasi Adventure Raid - Un week end off-road

Da pe mina unui adult un motor puternic, un traseu incitant si un strop de nepasare si obtii... un copil mic. Am petrecut un week end alaturi de Toyota Iasi Adventure Raid - si e tare bine sa te simti din nou ca la cinci ani

  1   2 din 2
 
piata auto       revista auto      stiri auto      anunturi auto gratuite